Impressie jubileumconcert

Feestelijke avond

Heerlijke avond met bekende én nieuwe gezichten
Wat een geweldige avond en een geslaagd jubileumconcert. Met een uitverkochte zaal met trouwe aanhangers, familie en vrienden, oud-koorleden en ook weer nieuwe gezichten.

Een avond vol favorieten
In onze jubileumvoorstelling passeerden liederen die we de afgelopen 25 jaren hebben gezongen, de revue: de Dutch Blues van Fikkert en natuurlijk ons prijswinnende lied Eén Nacht van Koreneef dat wij zongen bij de zangwedstrijd in het Jeroen Bosch jaar.

Diverse genres
We zongen kleinkunstnummers (Vluchten kan niet meer, De Gezusters Kazamarov, Zitten in de Trein), pop ( Fix You, Winter, You Take My Breath Away) en songfestival  (Troubadour, Birds, Lights and Shadows). Dit alles natuurlijk speciaal voor a capella gearrangeerd.

Jan Roosen
Maar we wilden ook een verhaal vertellen. En wie kan dat nou beter dan voormalig Kleinkeinder Jan Roosen? Jan Roosen verbond de nummers tot een verrassend geheel en betrok het publiek. Grappig, ontroerend, vrolijk, ingetogen, uitbundig en vooral uit het hart.

Afsluiting van een tijdperk
Het concert was ook een afsluiting van een tijdperk. Het was het laatste concert met onze muzikaal leider Ien Bouwmans. Zij was 20 jaar lang onze leading lady en heeft ons laten groeien. Maar afscheid nemen bestaat niet. Dus we wil meet again! 

 

En gelukkig hebben we de foto's nog. Hieronder een prachtige foto-impressie van de avond. Gemaakt door ons voormalig koorlid Lieke van Rooij.

 

 

Ons jubileumconcert is mede mogelijk gemaakt door een bijdragen van het VSC cultuurfonds en
het Hermes Cultuurfonds