Jan Roosen presentator van UIT HET HART

We zijn super blij én trots dat we kunnen vertellen dat Jan Roosen de presentator van de avond zal zijn op 4 november.

In onze jubileumvoorstelling zullen liederen die we de afgelopen 25 jaren hebben gezongen, de revue passeren. Maar we willen ook een verhaal vertellen. En wie kan dat nou beter dan voormalig Kleinkeinder Jan Roosen? 

 

Jan Roosen (68) speelt vanaf z’n 9e gitaar en begon daarbij ook al gauw wat te zingen. De viool die hij vanaf zijn 11e speelde, verloor het na een paar jaar van de gitaar. In de jaren ’80-’90 speelde hij in diverse pop bands en heeft nu nog steeds zijn eigen vriendenclub ‘de jongens van Smit’ die regelmatig easy swing spelen op evenementen en festivals.

 

Vanaf zijn 20e werd hij tot zijn verrassing gevraagd voor grote rollen in musicals zoals Cats, Miss Saigon en Les Misérables die in kleine theaters werden opgevoerd. Hij schrijft en zingt (luister)liedjes, maakt theaterstukken en regisseert. Samen met een theaterdocente leidt hij sinds een paar jaar een (theater)improvisatiegroep. Jan is zanger en presentator van de Bossche carnavalsclub Piep ende Blaoslust en was 15 jaar lang één van de drie Kleinkeinder.