All Women 25 jaar!

Van zingen in de huiskamer naar een hoog niveau in a capella zang

Op 4 maart 1998 werd All Women officieel 'geboren'.  Ontstaan vanuit een musicalgroep op de basisschool van hun kinderen, kreeg een groep moeders de smaak van het zingen te pakken.

Zij startten met repetities in de huiskamer, om de twee weken. Om en om onder leiding van Laura de Becker en Mario Lamers. Na een jaar of vijf nam Ien Bouwmans het dirigeerstokje over. Het ambitieniveau steeg, de repetities werden serieuzer en de frequentie ging omhoog naar een keer per week. 

Onder leiding van Ien Bouwmans ontwikkelden we een mooie samenklank en groeide All Women naar een hoger niveau van a capella zang. Dit leverde in al die jaren een enorme muzikale ontwikkeling op en zorgde voor een grote diversiteit aan muziekgenres.

Met de vertolking van Eén Nacht won All Women de korenwedstrijd Z!ng Jheronimus en ontving het ensemble de eretitel Bosch Koor 2016.  In 2018 behaalt All Women de titels “Beste koor van Noord-Brabant” en “NKF Topkoor”.  En we zijn nog steeds supertrots op deze eretitels!  

 

In 2023 vieren we feest!

In het kader van het 25 jarig bestaan kijken de leden terug naar de soms roerige tijden die het ensemble heeft gekend. En in dit feestelijke jaar organiseren we natuurlijk een aantal bijzondere activiteiten: een videoclip, een reünie én een feestelijk jubileumconcert op 4 november 2023!

Dit belooft een mooie voorstelling te worden waarmee we ons 25 jarig jubileum glans zullen geven en waarmee we oudleden, onze trouwe fans, familie en vrienden én nieuwe belangstellenden laten genieten: grappig, ontroerend, vrolijk, ingetogen, uitbundig en vooral uit het hart. Houd onze agenda in de gaten!


All Women door de jaren heen