Zaterdag 2 juni deed All Women als winnaar van de Brabantse voorronde mee aan de Finale van het Nationaal Koor Festival 2018. We moesten helemaal naar Hengelo dus vroeg uit de veren om er op tijd te kunnen zijn. Tijdens de rit er naartoe kregen we door dat er een totale stroomstoring in het centrum van Hengelo gaande was en dat het nog niet bekend was wanneer deze opgelost zou zijn. Best spannend of het dus wel door zou gaan, je weet tenslotte maar nooit. Gelukkig bleek alles in weer in orde toen we Hengelo binnen reden.

Na het aanmelden, omkleden, wat concentratieoefeningen en inzingen gingen we dan: op naar het podium om ons van onze beste kant te laten zien! En dat hebben we gedaan!!! De jury was tevreden: we kregen meer punten dan bij de provinciale voorronde. Geen eerste prijs, maar wel een upgrade van Kwaliteitskoor naar Topkoor. We zijn 6e van 15 deelnemers geworden! Geweldig! De volledige resultaten vind je hier.

Rond drie uur mochten we ook nog voor een jury zingen bij Amusing Hengelo en werden we ook nog 3de bij de competitie voor Vocale Ensembles!

Kortom: het was een gezellige, leuke en muzikale dag met mooie resultaten. We danken Amusing Hengelo en het NKF voor een mooie dag vol zang en muziek. En een groot dank je wel voor onze fans voor hun support en jullie weten het: met All Women haal je sinds ons NKF avontuur een TOPKOOR in huis.