WIE ZIJN WIJ?
14 vrouwen. Eigengereid. Eigenzinnig. Eigenwijs. Elk met een eigen geluid en toch in harmonie. Dat is All Women, een ambitieus vocaal ensemble uit ’s-Hertogenbosch en omstreken. Wij zijn al sinds 1998 actief op diverse podia.

All Women valt niet in één hokje te stoppen:  we hebben een breed repertoire en zingen voornamelijk a capella in diverse stijlen en talen.

 

In 2016 ontvingen wij de eretitel Bosch Koor 2016. In 2018 won All Women bij de NKF co in Noord-Brabant de titel “Beste koor van Noord-Brabant 2018” en bij de landelijke competitie haalden we de derde prijs.

All Women is onderverdeeld in 4 stemgroepen: sopraan, mezzo-sopraan, alt en contra-alt. Bij optredens zingen we uit het hoofd, we willen er naar toe werken optredens bij voorkeur zonder directie te doen. Elke maandagavond repeteren we van 20 tot 22 uur op een vaste locatie in Rosmalen. Tijdens schoolvakanties wordt in principe niet gerepeteerd, of in overleg.  Een keyboard is aanwezig. Een andere repetitie avond is eventueel bespreekbaar.

WIJ ZOEKEN PER NOVEMBER/DECEMBER 2023:

  • Een enthousiaste muzikaal leider met professionele kennis en ervaring in het leiden van (a capella) koren/vocaal ensembles;
  • Iemand die ons kan begeleiden naar optredens toe, waar wij bij voorkeur onze stukken zelfstandig presenteren;
  • Een zangpedagoog/coach die aandacht heeft voor stemvorming en ons kan uitdagen en stimuleren om de kwaliteit van onze samenzang vast te houden en te verbeteren;
  • Iemand met een brede muzikale interesse, die niet aan één muziekstijl gebonden is, en zich ook laat inspireren door ideeën en voorkeuren vanuit ons ensemble;
  • Iemand die muziekstukken kan arrangeren of bewerken zodat ze geschikt zijn voor de stemmen van All Women;
  • Iemand die er voor open staat om samen te werken met andere gezelschappen bij optredens;
  • Iemand die structuur kan aanbrengen en planningen kan opstellen voor de inhoud van de repetities en optredens, en ons en zichzelf daaraan kan houden.

CONTACT
Ben je enthousiast geworden? Kijk en luister dan zeker ook op de pagina LUISTEREN om een eerste impressie van ons te krijgen.

Ben jij beschikbaar per november/december 2023? Dan gaan wij graag met jou in gesprek en spreken we een proefrepetitie met je af. Neem voor 1 juni contact op met Marion Bogaers op 06-40065356 of mail ons via info@allwomen.nl